Produktion och produktutveckling


VP Tooling

Vi investerar mycket tid och kraft på produktutveckling och nyframställning av produkter som inte längre finns på marknaden. Vi arbetar ständigt med att utvidga sortimentet för att göra fler produkter tillgängliga för våra kunder. Många reservdelar tillverkas idag exklusivt av oss och är framtagna genom noggranna processer och utprovningar. Vi framställer exempelvis ett stort utbud av gummiprodukter och plåtdelar. I vår e-handel finner du dessa produkter märkta med symbolen ”VP tooling”.


Inredningar

Vi är mycket stolta över vår unika produktion av kompletta inredningar till klassiska Volvo. Vi gör bland annat mattsatser, dörrpaneler, stolsklädslar och innertak. De tillverkas hos oss i Fristad av våra sömmerskor och håller allra högsta kvalitet. Vi arbetar noggrant med material, mallar och metoder för att motsvara originalen i högsta möjliga mån och allt är testat för perfekt passform. Vi tycker att insidan är lika viktig som utsidan. Våra egenproducerade artiklar är märkta med ”Made by VP”.


Nyproduktion av klassiska lacker

Hos oss kan du beställa lacker med färger i klassiska Ford- och Volvokulörer.
2009 installerade vi en servicestation i våra lokaler för att kunna tillhandahålla sprayburkar med rätt kulörer för de klassiska bilarna.


Renovering av Volvoförgasare

Vi renoverar din gamla volvoförgasare genom vår egen förgasarexpert. Vi har några stommar på lagret av de vanligaste modellerna, men för att kunna erbjuda denna service behöver vi normalt ha din gamla stomme i retur. Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till oss!


Saknar du en artikel till din bil? Våra kunder är vår viktigaste källa i arbetet med att utveckla sortimentet. Tveka inte på att höra av dig om du saknar en reservdel!