Trygga betalningsalternativ


Vi erbjuder trygga och säkra betalningsalternativ med välkända samarbetspartner för kort, faktura, delbetalning och Swish. Utanför Sverige erbjuder vi kortbetalning.

Klarna faktura- och delbetalning. Tillsammans med Klarna erbjuder vi dig en smidig 14 dagars fakturabetalning (företag 30 dagar). Du kan också välja att betala direkt eller dela upp din betalning. En kreditupplysning genomförs vid val av detta betalningsalternativ. Fakturan skickas till dig via e-post. För att vi ska kunna erbjuda dig Klarnas betalsätt behöver vi dela vissa av dina personuppgifter till Klarna, så som kontakt- och orderinformation, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan erbjudas deras betalningsmetoder och för att skräddarsy betalsätten åt dig. Mer information om Klarna kan du hitta här. Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Klarnas dataskyddspolicy.

Kortbetalning. Enkla och säkra kortbetalningar utförs i samarbete med Nets. Du fyller själv i dina uppgifter och verifierar ditt köp för maximal trygghet. 

Swish. Via din telefon kan du enkelt betala med hjälp av Swish-appen och Mobilt BankID. Du hittar vårt Swish-nummer i nedre delen av din faktura.