Öppet hus i Tämta 2023


Stort tack till alla som besökte vår jänkar-avdelning på öppet hus! I härligt sensommarväder fylldes vår parkering i Tämta med underbara amerikanska klassiker. Omkring 50 fina bilar och 130 glada besökare var på plats och hjälpte oss att göra dagen riktigt lyckad. Delar fyndades, bilar fotograferades och gött bilsnack gick. Med andra ord, en perfekt bilträff.   

En extra speciell besökare var den kända flyktbilen från Norrmalmstorgsdramat. Den blå Mustangen kom i sällskap med våra vänner på Bilsport Classic, som också delade ut fina priser till några av bilägarna på plats. Mustangen drog stort intresse till sig. Inte nog med dess spännande historia – den är också riktigt fin att kolla på! Du kan läsa mer om flyktbilens historia och renoveringsresa här
Vi älskar att få träffa våra kunder och se alla fina bilar som renoverats med delar från oss. Därför planerar vi att anordna fler liknande event i framtiden med förhoppning om att träffa er igen. Tack återigen till er som var där och förgyllde vår dag. Vi ses nästa gång!